Archetype Whatsapp Stickers

22 mei 2023

Sommige content maak je gewoon omdat je het leuk vind. Dus hier is hij dan: de Archetype Whatsapp Stickerset. Twaalf stickers die je kunt gebruiken in je whatsapp communicatie. Voor elk archetype is er een.

Wat zijn dan archetypen?

Heel in het kort:

De term ‘archetype’is ooit geïntroduceerd door Carl Jung, de psycholoog, student van Freud. Archetypen vertegenwoordigen traditionele rollen die je ook in verhalen tegen komt. En volgens Jung staan ze symbool voor basismotivaties in mensen. De archetypen worden vandaag de dag binnen de marketing veel gebruikt om de drijfveren en karaktertrekken van een organisatie weer te geven. Je hebt vast gehoord van buyer persona’s. Een buyer persona is een personage dat een klantgroep vertegenwoordigt. Een archetype heeft een vergelijkbare functie. Die vertegenwoordigt jouw organisatie. Het bepalen van je archetype(s) maakt het makkelijker om bijvoorbeeld te kiezen hoe jouw merk er uit ziet en klinkt. Het helpt je dus in je branding-keuzes.

Er zijn in totaal 12 hoofd-archetypen. En dus ook 12 stickers. Hoe kom je aan deze felbegeerde stickers? Via de link hieronder kun je de hele set in een keer downloaden.

We hebben hiervoor gebruik gemaakt van de app ‘Sticker Maker’ en die app moet je wel even downloaden uit de app store. Wil je dat niet? stuur dan een Whatsapp naar 06-46211597 met je naam en ‘sticker zonder download’, dan krijg je gewoon alle 12 de stickers toegestuurd via Whatsapp.

Wil je meer weten over merk-archetypen en het opbouwen van een sterke merkidentiteit? Bel of plan een kennismakingsafspraak.