Finance Run

11 september 2023

1 September 2023 verzamelden 1250 renners zich bij de Amsterdamse Bosbaan. Voor de tiende keer op rij vond daar de Finance Run plaats. En wij waren er bij. Met een geweldig enthousiast team van renners en supporters. 

De Finance Run wordt al tien jaar georganiseerd voor en door professionals in de financiele dienstverlening. Samen rennen ze om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen, die allemaal hun steentje bijdragen aan financiële zelfredzaamheid. In de beginjaren was dat Stichting LEF, dit jaar was het Emma at Work en Kikid. Emma at Work helpt jongeren met een fysieke beperking naar een financieel zelfredzame toekomst. En Kikid verzorgt theatervoorstellingen gecombineerd met lesprogramma’s waarmee jongeren financieel waarbaarder worden. 

De Finance Run is een geweldig initiatief, maar daarnaast is het ook een fantastische gelegenheid om als team in beweging te komen, letterlijk. En het is een feestelijke, ongedwongen netwerkgelegenheid. 

Dit jaar renden we mee als facilitating partner. Wat zo veel wil zeggen als dat wij onze diensten om niet hebben ingezet om de Finance Run te helpen. Dit jaar fristen we onder andere de website op. Maar we hebben ook gewoon enorm veel plezier gehad door mee te rennen, de prachtige opbrengst voor de goede doelen te zien en bij te praten met bekenden uit het vak. Tot volgend jaar!