Welkom Elise de Vries

13 oktober 2021

Vanaf Oktober 2021 kunnen we bij Linde Marketing ook rekenen op de versterking van Elise de Vries als Virtueel Assistent. Elise stelt zichzelf even voor:

Ondernemen is leuk, spannend en uitdagend. Als zelfstandige ondernemer ben je alles in 1, van marketeer tot productontwikkelaar. En dan loop je tegen een grens aan, de grens dat je niet meer alles wil en kan doen, de tijd en energie is gewoonweg op! Daar kom ik om de hoek kijken, als Virtual Assistent.

En zo ga ik vanaf oktober ook aan de slag als Virtual Assistent bij Dorien! Als Virtual Assistent zal ik op afstand verschillende werkzaamheden oppakken, waardoor er meer ruimte is voor groei, rust en ontwikkeling.
In de komende periode ga ik aan de slag met administratieve klussen, mailboxbeheer, uitzoekwerk en alle openstaande punten voor Dorien. Eigenlijk alles waar ondernemers van balen en ik van ga stralen.

Ik ben er van overtuigd dat het samenwerken met een VA werkt en kijk uit naar de komende periode waarin ik Dorien ga ondersteunen op diverse vlakken en zo verder te bouwen aan haar mooie bedrijf. Verder ben ik te omschrijven als een vrolijke spin-in-het-web, flexibel, nauwkeurig, doel- en resultaatgericht met een oog voor detail. Samen met mijn gezin (drie opgroeiende jongens) woon ik ook in Hoofddorp. Naast het ondernemers- en het gezinsleven, geniet ik verder van mijn fotografie, Pilates, werken in de tuin en samen zijn met familie en vrienden.