Wij doen mee met Green Friday

24 oktober 2023

Ook dit jaar doen we met Linde Marketing weer NIET mee aan Black Friday. Sorry voor wie met smart zat te wachten op een kortingsdeal. Maar we hebben wel een heel mooi alternatief:

Dit jaar doen we mee met de Green Friday actie van Trees for All  Je leest alles over deze actie op de website greenfriday.nl.

Waarom doen we mee aan Green Friday?

Allereerst omdat er al veel te veel geconsumeerd wordt. Minder consumeren, minder kopen en meer repareren en recyclen is beter voor het milieu. We willen als organisatie onze ‘footprint’ zo veel mogelijk beperken. Dat doen we door zo veel mogelijk te recyclen, door bijvoorbeeld biologisch afbreekbare koffiecups te gebruiken van de Koffiejongens en door vooral geen nieuwe spullen te kopen wanneer het nog niet nodig is.

Daarnaast draait het Green Friday initiatief van Trees for All om het planten van bomen. Als Linde Marketing zijn we gek op bomen natuurlijk. Hoe meer bomen, hoe beter.

Dus vrijdagmiddag 24 november zijn we er even niet. Dan gaan we bomen planten. Zo maken we de wereld weer net een beetje groener.

Wil jij de wereld ook een beetje groener maken? Kijk hieronder op de website van Green Friday en schrijf je in.